Bel ons:06 25 38 70 23

XBOX reparatie

Uw XBOX werkt niet meer naar behoren? Heeft U ook 1 of 3 rode lampjes branden (RROD)? De expert van Elektrofix kunnen u helpen. Met vele jaren ervaring, garanderen wij dat uw spelcomputer in ervaren en vertrouwde handen is.

De reparatie van uw XBOX hoeft niet duur te zijn. Als u de benodigdheden voor een reparatie bij Elektrofix aanschaft, dan kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs.

Wij zijn gespecialiseerd ik alle elektronische apparaten waaronder Playstation reflowing en reballing, lens vervangen van de Playstation en andere game consoles zoals Xbox RROD en Wii.

Meest voorkomende XBOX problemen:

  • XBOX start niet op
  • XBOX leest geen spellen
  • DVD Drive gaat niet open
  • Er kan niet geconnect worden met Xbox 360 controllers (Xbox 360 herkent geen controllers)
  • XBOX koeler maakt veel lawaai en wordt heel warm
  • USB poorten werken niet
  • XBOX krijgt geen geluid of beeld
  • Games of Dashboard Menu blijven hangen

YLOD reparatie reflowing (40 euro)

Het YLOD probleem ontstaat doordat de GPU is oververhit. Dit probleem kunnen wij oplossen met reflowen dus het herstellen van de bestaande connecties, dit doen wij met een professionele apparatuur BGA reworkstation. Met de BGA reworkstation word uw playstation met je juiste temperatuur verwarmd dus laat u niet misleiden door aanbieders die goedkope hete luchtstations gebruiken hierdoor kan uw printplaat beschadigd worden. Al uw gegevens worden bewaard op uw hardeschijf bij een reflow reparatie. Wij geven 2 maanden garantie op een reflow reparatie en uw playstation word ook geheel stofvrij gemaakt.

Xbox 360 Red RODE E74 en reparatie reflowing (35 euro)

Het RRODE probleem ontstaat doordat de GPU is oververhit. Dit probleem kunnen wij oplossen met reflowen dus het herstellen van de bestaande connecties, dit doen wij met een professionele apparatuur BGA reworkstation. Met de BGA reworkstation word uw XBOX met je juiste temperatuur verwarmd dus laat u niet misleiden door aanbieders die goedkope hete luchtstations gebruiken hierdoor kan uw printplaat beschadigd worden.