Bel ons:06 25 38 70 23

Playstation reparatie

Uw Playstation werkt niet meer naar behoren? Heeft U kort een geel lampje branden wat daarna op rood springt? De expert van Elektrofix kunnen u helpen. Met vele jaren ervaring, garanderen wij dat uw spelcomputer in ervaren en vertrouwde handen is.

De reparatie van uw Playstation hoeft niet duur te zijn. Als u de benodigdheden voor een reparatie bij Elektrofix aanschaft, dan kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs.

Wij zijn gespecialiseerd ik alle elektronische apparaten waaronder Playstation reflowing en reballing, lens vervangen van de Playstation en andere game consoles zoals Xbox RROD en Wii.

Meest voorkomende Playtstation problemen:

  • De PS3 gaat niet meer aan, met vaak een knipperend rood lampje (YLOD).
  • De Playstation 3 leest geen spellen meer, de DVD's en Blu-ray's worden niet meer gelezen.
  • Er word geen beeld / geluid signaal doorgegeven naar de TV.

Heeft u een kort geel lampje branden wat daarna op rood springt?Dan bent u het juiste adres. Dan heeft u namelijk de YLOD probleem dat binnen 2 uur opgelost kan worden voor maar 40 euro. Of speelt u playstation geen games meer af dan is waarschijnlijk de blue-ray lens defect wat ik kan vervangen voor 65 euro binnen een half uur is die weer klaar

YLOD reparatie reflowing (40 euro)

Het YLOD probleem ontstaat doordat de GPU is oververhit. Dit probleem kunnen wij oplossen met reflowen dus het herstellen van de bestaande connecties, dit doen wij met een professionele apparatuur BGA reworkstation. Met de BGA reworkstation word uw playstation met je juiste temperatuur verwarmd dus laat u niet misleiden door aanbieders die goedkope hete luchtstations gebruiken hierdoor kan uw printplaat beschadigd worden. Al uw gegevens worden bewaard op uw hardeschijf bij een reflow reparatie. Wij geven 2 maanden garantie op een reflow reparatie en uw playstation word ook geheel stofvrij gemaakt.

PS3 Blue-ray lens vervangen (65 euro)

Leest uw playstation geen games meer of geeft het playstation een error code aan dan is waarschijnlijk de lens defect. Wij hebben lenzen in voorraad en kunnen direct de lens vervangen binnen een half uur. U krijgt 3 maanden garantie op uw nieuwe lens.